Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin täällä ollaan taas/edelleen kipeinä. Kuumeilua ja yskää tällä kertaa perheessä, ei onneksi vakavempaa tälläkään kertaa, mutta saisi nämä pikkupöpötkin välillä ottaa pidemmän kuin parin päivän loman meidän perheestä.

Sairastelemisen lisäksi ja (siitä välillä huolimatta) olemme alkaneet toden teolla pakkamaan täällä nykyisessä kodissamme ja yrittäneet parhaamme ehtiä siivomaan tulevassa kodissamme. Puuhaa siis riittää, mutta on se kyllä enimmäkseen oikein hauskaa ja miellyttävää puuhaa. Ja vaikkei aina olisikaan, niin on se puuhaaminen kuitenkin aina mukavampaa kuin tulevasta 2-vuotiskontrollista stressaaminen. Mitä enemmän puuhaa sen parempi. Puuhaa onneksi on muuton ja töiden lisäksi luvassa politiikan parissa, hyvä niin. En tarvitse hiljaisia hetkiä juuri nyt, ne hetket ovat niin hitsin ahdistavia.

Ensi viikolla ovat kuvaukset, sitä seuraavalla viikolla saan kuulla kuvausten tulokset. Kyllä tämä jännittäminen taas kuvausten tuloksista ja hyvien uutisten toivominen antaa hyvän muistutuksen siitä, että turhista asioista ei kannattaisi murehtia. En todellakaa osaa sitä taitoa; olla murehtimatta turhasta, mutta tällaiset ajat kun syöpä on taas pyörimässä enemmän ajatuksissa tuntuu niin hassulta murehtia jostain pienistä asioista, kuten rahasta tai sairaslomasta flunssan takia.

Kuten kirjoitin "Sisäinen voima" -kirjoituksessani, olen saanut moneen asiaan enemmän rohkeutta syöpään sairastumisen jälkeen. Minä taistelen syöpää vastaan, sen uusiutumista ja sen leviämistä vastaan, mutta myös unelmieni puolesta ja asioiden puolesta, mitä haluan vielä toteuttaa tämän loppuelämäni aikana, oli se sitten lyhyt tai pitkä aika. ( Siihen liittyen muuten, se toinen jännittävä asia muuton lisäksi ei ole vieläkään valitettavasti varmistunut täysin, mutta varmistunee tämän viikon alkupuolella, lupasin kirjoittaa asiasta sen varmistuttua, vaikka tämä asia ei toteutuisikaan.)

En tunne siis muuttuneeni ihmisenä, tunnen vain olevani vahvemmin minä kuin ennen. Uskallan kertoa kovaan ääneen mitä mieltä olen.

PS. Pistän yllätysarvonnan pystyyn tänne blogiin muuton kunniaksi, jos Facebookissa päästään yli 3000 tykkääjän ennen maaliskuun loppua. Tällä hetkellä tykkääjiä on 2752. Pusipusihalihali teille kaikille, myös teille, jotka ette ole Facebookissa siis!