Hurja on tämä vuosi ollut. Vuosi 2013 on aivan kirkkaasti voittanut paikan ykkösenä listalla elämäni rankimmat vuodet. Tästä ei suunta ole muualle kuin ylöspäin!

 

Tänä vuonna on kuitenkin tapahtunut paljon paljon hyvääkin ja tämä vuosi tuonut paljon uusia ihania ihmisiä elämääni. Tietenkin tärkein, paras ja ihanin asia mitä tänä vuonna on tapahtunut, on kuopuksemme syntymä. Vuosi on kuitenkin ollut täynnä muitakin hienoja, jännittäviä, liikuttavia sekä mahtavia tapahtumia ja hetkiä.

 

* ihanat ystäväni olivat suunnitelleet minulle vauvakutsuja ennen vauvan syntymää. Suunnitelmat menivät uusiksi, kun synnytys käynnistettiin aikasemmin. Sain vauvakutsujen sijaan ystäviltäni aivan sanoinkuvailemattoman hienon "vaippakakun". Tämän muistaminen saa mut vieläkin kyyneliin liikutuksesta. En kahden ensimmäisen lapsen kohdalla saanut "vauvakutsuja", ja olin toivonut, että sellaiset järjestettäisiin nyt kolmannen kohdalla. 

 

* Rattaat! kirjoitin tänne blogiini, miten sisarusrattaamme hajosivat ja mitä tapahtuukaan! ihanat ihmiset eräästä perustamastani facebook-ryhmästä päättivät kerätä rahaa meille uusiin rattaisiin! Ei tämän tapahtumankaan herättämiä tunteita pysty sanoin kuvailemaan. Tätä kirjoittaessa silmät ovat täysin kostuneita, joten suokaa anteeksi ylimääräiset kirjoitusvirheet.

 

* Voimanlähde -dokumentti! Sain kunnian esiintyä Roosa Nauha -kampanjan dokumentissa. Kuvaukset olivat hauskoja ja jännittäviä. Kaikenkaikkiaan dokumentissä esiintyminen oli mahtava piristysruiske ja kuten olen monessa eri kohdassa sanonut; jotain hyvää tästä kaikesta kakasta syntyi. Mediassa esiintyminen ylipäätänsä on ollut todella mielekästä ja hauskaa. En usko, että ilman syöpää olisi tullut näin hieno mahdollisuus... en siltikään aio sanoa (kirjoittaa), että olisin millään lailla kiitollinen syövästä. mutta on siitä Jumalan kiitos syntynyt positiivistäkin! (niin ja suluissa vielä... muistakaa INHIMMILINEN TEKIJÄ tammikuun 24. päivä! )

 

* Vertaistuki! Olen tänä vuonna tutustunut mahtaviin ihmisiin, vertaistukiryhmissä ja Voimanlähde-dokumentin myötä. Olisinko heihin tutustunut ilman syöpää? Toivon, että olisin jollain tavalla, sillä suurin osa ovat sellaisia jotka ovat tehneet mun arkeni iloisemmaksi.

 

* Pääsin näkemään Volbeat -yhtyeen (yksi lemipyhtyeistäni) loistavan konsertin kiitos hauskan sattuman ja en tiedä minkä, mutta loppujen lopuksi kiitos mieheni serkun miehen. 

 

* Tämä blogi! Tämä kirjoittaminen on ollut niin terapeuttista ja olen saanut tämän blogin kautta niin paljon voimaa kaikkeen... Kiitos teille jokaiselle ihanalle tsemppaajalleni, arvostan sanoinkuvailemattoman paljon tukeanne!

 

* Perheen, sukulaisten ja ystävien tuki! Ilman edellä mainittuja ei oltaisi selvitty näin hienosti tästä vuodesta. Olen ikuisesti nöyrästi kiitollinen. He, ketkä ovat meitä auttaneet tavalla tai toisella, tietävät itse keitä ovat, ja toivon, että he tietävät, että arvostamme apua, jota olemme saaneet. (edellinen lauserakenne plus muut taisivat mennä ihan päin peppua, eikö?... toivottavasti ihanin ikinä äidinkielen opettaja lukiosta Ki.Ta ei lue blogiani...)

 

Elossa ollaan perheenä yhdessä ja yksilöinä tästä hurjasta vuodesta selvitty. Vaikea sanoa, millainen vaikutus tällä hurjalla vuodella on ollut lapsiimme, mutta ainakin päällisin puolin näin vuoden lopussa vaikuttavat kaikki kolme iloisilta, hyvinvoivilta ja ihanilta, että ei kauhean paljon "päin mettää" ole voinut tänä vuonnakaan kasvatus mennä.

 

Hyvää, onnellista ja tervettä vuotta 2014 toivon kaikille läheisilleni, blogini lukijoille sekä kaikille muillekin ihanille ihmisille ympärilleni, jotka ovat tehneet pienilläkin eleillä tästä vuodesta loppujen lopuksi oikein hienon!