Seuraava ilmoitus oli mm. sosiaalisessa mediassa keväällä:

"Olemme tekemässä dokumenttielokuvaa rintasyöpään sairastuneiden ja siitä selvinneiden naisten tarinoista. Nyt haemme dokumenttiin päähenkilöitä.

Etsimme eri-ikäisiä naisia kertomaan oman tarinansa omalla äänellään ja kasvoillaan. Elokuvan tarkoitus on toimia vertaistukena toisille sairastuneille ja heidän omaisilleen, mutta myös tärkeänä kanavana niille, jotka eivät sairautta tunne. Elokuva pureutuu moniin sairauden aikana heränneisiin kysymyksiin ja tulee olemaan avoin, emotionaalinen matka unohtamatta lämpöä ja positiivisuutta."

 

-Tämähän dokumenttielokuva tulee olemaan aikakautemme mahtavin, sillä siinä esiintyy MINÄ!!! hihhii! Minua ja meidän perhettä on jo kuvattu kahtena päivänä, ja kolmas kuvauspäivä on ensi viikolla. On ollut aivan huippuhauskaa ja jännää olla mukana tässä dokumentissa, ja olen niin innoissani siitä, että saan tehdä tällä tapaa jotain hyvää tän paskan taudin kautta. 

Elokuva on osa Roosanauha-kampanjaa, mutta myös ihan oma itsenäinen elokuvansa. Elokuvan kesto tulee näillä näkymin olemaan 21 minuuttia ja se tullaan esittämään mm. MTV3-kanavalla.

Dokumenttielokuvan ohjaavat Joonas Berghäll ja Katja Gauriloff. Ohjaajien aikaisempia töitä ovat mm. Miesten vuoro ja Säilöttyjä unelmia. Elokuvayhtiö Oktoberin koko kuvausporukka on ollut aivan ihana, on ollut helppo olla oma itsensä kameran edessä.