Toissapäivänä tuli kutsukirje levinneisyystutkimuksiin; verikokeita, ekg, luustokartta, vartalon tietokonetomografia sekä sydämen gammakuvaus tehdään ensi viikon alussa, ilmeisesti sitten perjantaina 19.4 syöpälääkärin vastaanotolla saamme kuulla tulokset yllä mainituista tutkimuksista. Toivottavasti ja kai todennäköisesti saamme myös kuulla tutkimustulosten lisäksi jatkohoidoista ja niiden aikatauluista.

Alkaisi ne hoidot jo!!! Tämä odottaminen on niin älyttömän hermojaraastavaa puuhaa... Kun nuo kutsupaperit tulivat ja avasin kirjekuoren myönnän, että istahdin alas lattialle siihen paikkaan ja aloin vollottaa. Kyllähän mä tiesin, että joudun/pääsen näihin tutkimuksiin, kun kerran metastaaseja oli sen verran löydetty leikkauksen yhteydessä, mutta elin jotenkin siinä uskossa, että nämä tutkimukset tehdään hoitojen aikana, että pääsisin vaan nopeasti niihin hoitoihin... Nyt mieli ollut vähän maassa siitä asti ja itkuisempi olokin ollut taas. En tunne missään nimessä olevani masentunut, lähinnä vaan ahdistaa mielettömän paljon kun ajatukset harhailevat ties missä ja tulevaisuus pelottaa niin *jokin sopiva kirosana*sti! Ilman mun tukijoukkojen armeijaa niin oikeassa elämässä kuin facebookissa, en varmasti jaksaisi normaalia arkea.

Mies muistuttaa mua juomaan päivittäistä havupuu-uutejuomaani, pakuriteetä on tulossa testaukseen ja graviola seuraavana tutustumislistalla. En tiedä miten paljon uskon esimerkiksi edellä mainittuihin luontaistuotteisiin lääkkeinä syöpää vastaan, mutta valmis olen ottamaan ne mukaan aseiksi tässä taistelussa tautia vastaan. Ystävälliset, ihanat, erittäin hyvää tarkoittavat ihmiset ovat näitä erilaisia luontaistuotteita suositelleet, ja arvostan tätäkin apua, mutta sen sanon myös suoraan tässä ja nyt, että tätä apua kun en ole pyytänyt, en siitä palvelusta aio maksaakaan. Sain facebookin "tykkäyssivustoni" kautta yksityisviestin, jossa listan erilaisista rohto-kombinaatioista, jota seurasi "lasku" pankkitilinumeroineen "Olen laittanut 40e veloituksen ajankäytöstäni terveydentilan kartoituksen ja ravintolisäsuositusten tekemisen suhteen". Siis ihan niinku aikuisten oikeesti! Niin herkässä mielentilassa en onneksi ole, että maksaisin tuon "laskun", ja todellakin toivon, ettei tällaista viestiä lähetetä jollekin minua herkemmälle samanlaisessa veemäisessä elämäntilanteessa olevalle. 

Toivottavasti taas iloisempia kirjoituksia tulossa, tänään ei onnistunut.