Huh, on nämä menneet neljä viikkoa olleet sinänsä rankkoja, kun tuota ravaamista syöpäklinikalle ollut joka arkipäivä, mutta muuten on tämäkin vaihe mennyt aika nopeasti! Selkä ei ole enää ollut niin suuri ongelma, olen ottanut säännöllisesti ibuprofeiiniä (paracetamol ja jopa tramal ei auttanut yhtä hyvin) ja tehnyt paljon pilates-liikkeitä päivittäin, edelleen selkäkivut päivittäinen ongelma, mutta kipu ei ole sietämätöntä eikä kipua ole aamusta iltaan.

Olen ensimmäisen viikon jälkeen oikeastaan alkanut suhtautua sädehoitoihin pieninä hengähdystaukoina, ikäänkuin meditaatiohetkinä lapsiperhearjen keskellä. Kun sädehoitokone aloittaa surinat, klikkaukset ja piippaukset yritän tyhjentää pääni ja keskittyä musiikkiin ja hengitykseeni. 

Sädehoidon hoitajat ovat aivan loistavan ihania, suloisia ja huumorintajuisia, ja mun on muistettava viedä heille jotain hyvää viimeisenä hoitopäivänä...

Iho on nyt neljän sädehoitoviikon jälkeen sädetysalueelta punainen ja kutiava. En ole pystynyt käyttämään rintaliivejä enää tällä viikolla kun liivit hankaavat ihoa niin inhottavasti.

Huomenna aamulla aion kuitenkin rintaliivit laittaa päälleni, sillä huomenna esiinnyn aamulla Huomenta Suomi -ohjelmassa MTV3 -kanavalla (kello 07.50). HUI!!!!! Olen tiennyt asiasta jo viikon, mutta en ole viitsinyt sitä ihan koko maailmalle vielä toitottaa peläten toitottamisen lisäävän jännittyneisyyttäni. Nyt jännittää jo sen verran, etten usko minkään enää lisäävään jännittyneisyyttä. Hyvin se menee, hyvin se menee, hyvin se menee...!! mutta kuitenkin HUI!!!

Huomenna voi minua myös kuunnella RadioAallolta noin yhdeksän aikaan, haastattelu tehtiin Voimanlähde-elokuvan ensi-illassa. 

On tämä kyllä aika hurjaa tämä ihmeellinen julkisuus. Jos joku innostuu, niin ottakaa kuva kun näette roosa-nauha mainoksen jossain ja laittakaa kuva tuonne facebookin tykkäys-sivulle tai sähköpostiini marika.sorja@gmail.com. Arvon jotain kuvan lähettäneiden kesken lokakuun lopulla, en kyllä tiedä vielä mitä...