Pelotta, jännittää!!! Huomenna aamupäivällä tapaamme ensimmäisen kerran minua hoitavan syöpälääkärin ja saamme kuulla tulokset levinneisyystutkimuksista, Saamme toivon mukaan myös tietää jatkohoidoista enemmän ja hoitojen aikatauluista.

Tämä kaikki tuntuu niin mielettömän epätodelliselta! Mähän tunnen itseni täysin terveeksi, ei MULLA voi olla mitään vakavaa sairautta... Huomenna onkologin vastaanoton jälkeen on varmaan taas todellisempi olo, kun taas muistaa karmean todellisuuden kun kuulee ammattilaisen suusta, että hei sulla on edelleen nämä syöpähoidot tässä edessä, homma on vasta lähtökuopissa.

Ääk, mua jännittää ihan possuna!!! Onneksi lapset ovat pitäneet kiireisenä tänään, en ole ehtinyt kunnolla vajota mihinkään syvälle pahoihin ajatuksiin. Myönnettäkööt, etten ole ollut hyper-iloinen, energinen touhutätikään tässä lähipäivinä, mutta mielestäni saan näin hyvällä syyllä olla hiljaisempi ja ehkä hieman ilottomampi kuin tavallisesti. En mä jaksaisi ainakaan miehelle ja lapsille näytellä, ne kyllä näkee sitäpaitsi mun läpi aika heti. Mutta ei saa jäädä tuleen makaamaan toisi huominen nyt mitä tahansa uutisia tullessaan! Näin yritän ainakin psyykata itseäni.

Hihhii tänään kaiken päälle kun yksi asia on korjattu menee toinen rikki! Sain puhelimeni vihdoin korjattuna huollosta mutta sisarusrattaistamme (ei samat kuin mistä viimeksi valitin vaan "uudet" käytetyt) lähti sitten kesken kävelylenkin KOLME pyörää irti!!! Uskomatonta Marikan tuuria taas... yksi renkaista jo korjattiinkin rattaiden tultua meille, mutta nyt siis lähti kolme muuta... Sitä suuuuurta lottovoittoa odotellessa, sillä tämän kakan tuurin on ihan pakko jossain vaiheessa tasapainottua, eihän tästä muuten mitään tule...tää on jo naurettavaa!

Kiitos kaikille kaikenlaisista tsemppi toivotuksista, lämmittävät sydäntä ja toivon mukaan tappavat niitä syöpäsoluja!