HUOM Varoitus: seuraava teksti tuskin sisältää mitään dramaattista syöpäkertomusta ja tuskin kiinnostaa lapsettomia tai edes kaikkia vaippa-ikäisten vanhempia.

Ah! yksi terapeuttisimmista arjen askareista on ehdottomasti mun kohdalla (lasten kanssa ulkoilun lisäksi) kestovaippojen ripustaminen kuivumaan pesukoneesta pyykkitelineeseen, ja kuivuneiden vaippojen lajittelu ja valmistaminen käyttöön (taskuvaippojen täyttö, taaperon ja vauvan vaippojen erittey jne). Mä rakastan noita kestovaippoja! hurahdin aikoinani odottaessamme keskimmäistä, aluksi miehen innostuttua ajatuksesta. Meillä ei oikeastaan ole ekologista syytä taustalla, vaan taloudellinen. Mutta kun mä hurahdan johonkin niin se on menoa sitten! Mä rakastan eri kuoseja, ja rakastan sitä, kun saa miettiä, että laitanko seuraavaksi vauvan päälle tämän liekki-kuvioisen vaipan vaiko tämän, jossa pöllöjä. On niin mahtavaa laittaa aivot narikkaan kaikesta muusta ja keskittyä "vaippahuoltoon" -muuhunkin kun siis sen kertakäyttöisen vaipan ottamiseen paketista ja sen käytetyn heittämisestä roskiin -suunnitella seuraavaa vaippaa, ripustaa ja lajitella, käsitellä ja ihaillen katsoa niitä värikkäitä hyvin istuvia vaippoja

Untuvikko -merkkiset vaipat on ollut kestovaippa-historiamme alusta asti kestosuosikki. Olemme myös kokeilleet ja käyttäneet kaikenlaisia ja -mallisia vaippoja. On ihana tutkia, opiskella ja tutustua tuohon jännään "kestovaippailu" viidakkoon, siihen en kyllästy ikinä, aina on uutta opittavaa ja kokeiltavaa. Kaikista arkiaskareista tämä kaikki kestovaippoihin liittyvä työ on ainoa, jossa saan laitettua syövästä-koko-ajan-muistuttavat-aivot täysin OFF-asentoon. Ihanaa! ja olen niin iloinen siitä, että kestovaipat on taas takaisin meillä, kun olivat pari kuukautta lähes täysin poissa kun en muka jaksanut tämän kaiken sokin keskellä vaippahuoltoa. Hyvä, että otin itseäni niskasta kiinni tässäkin asiassa, sain selvästi taas yhden asteen enemmän elämäniloa arkeen!