Selkäsäryt ovat taas vaivanneet lähiaikoina enemmän. Tuntuu kuin koko selkä olisi todella pahasti jumissa. Olen parhaani mukaan yrittänyt niin jumpata selkää kuin antaa sen levätä, mutta mikään ei auta. 

Yöt menee aika vähillä ja katkonaisilla yöunilla, osittain kuopuksen (vatsa?)ongelmien kanssa valvoessa ja osittain kipujen takia. Kuumia ja kylmiä aaltojakin on, mutta jos ne olisivat ainoat valittamisen aiheet olisin aika onnellinen.

Viime viikon Herceptin-tiputus sujui taas oikein hyvin. Kanyyli saatiin kerrankin suoneen ensimmäisellä yrittämällä! Sitä ei olekaan tapahtunut todella pitkään aikaan. Tiputuskone ei halunnut tehdä yhteistyötä yhtä sutjakkaasti kuin kanyyli, joten tiputus kesti suunniteltua kauemmin, mutta onneksi samaan hoitohuoneeseen oli osunut loistavaa juttuseuraa.

Ohjasin myös ensimmäisen Tanssitan vauvaa- tanssituntini viime viikolla ja vaikka minua jännittikin aivan mielettömän paljon, hoitui ensimmäinen kerta oikein hyvin ja ainakin minulla oli oikein hauskaa, toivon, että myös kurssilaisilla oli. Huomenna kun koittaa toinen kerta, en enää ole niin hermostunut, paljon vapautuneempi olo on nyt.

Kahdeksanhampainen kuopus tosiaan kärsii raukka jostain. Viljat ja peruna jätettiin ruokavaliosta pois ja hetken vaikutti tilanne parantuvan, mutta nyt taas puklailu ja kitinä lisääntynyt. Alkaa omat kikat ja konstit olla loppumaisillaan, pakko se on soittaa lääkäriaika.