Kiva päivä Puuhamaassa ihanien ystävien seurassa takana. Puuhamaa on iloinen! -mutta Puuhamaan esimerkiksi jäätelön hinta ei kyllä tee iloiseksi... huhuh, saa kyllä Puuha-Nalle vetää omaan napaansa sen hintaiset jäätelöt, meidän perhe ei tavallisesta jäätelö-altaan tuutista maksa lähes neljää euroa kappale. Mukavaa oli puuhailla jäätelön hinnoista huolimatta onneksi.

 Kotimatkalla torkkuivat kaikki muut paitsi kuski, joka ei onneksi ollut minä. Toivottavasti yöunet eivät kovasti tästä kotimatkan torkkumisesta viivästy.

Aamulla kävin otattamassa verikokeet tulevaa sytostaattihoito nr 5 varten, jonka suunnitelman mukaan pitäisi olla maanantaina. Sairaanhoitaja syöpäklinikalta soitti kuitenkin Puuhamaassa ollessamme, että valkosoluarvot ovat liian matalia tän päiväisissä verikokeissa olleet, jos eivät nouse viikonlopun aikana, en voi saada maanantaina myrkkyjä suoneen... Nyt sitten viikonloppu jännitetään ja maanantai aamuna varhain verikokeisiin, joiden vastauksissa toivottavasti näkyy valkosoluarvojen huima nousu.