Rintasyöpäyhdistyksen nuorten illassa oli oikein mukavaa. Tämä oli minulle ensimmäinen rintasyöpäyhdistyksen vertaistuki-ilta, mutta ei varmasti viimeinen. Meitä rintasyövän läpikäyneitä yhdistää moni asia, mutta ei pidä unohtaa, että sairastuminen samaan tautiin ei tee meistä samanlaisia ihmisiä. Tapaamisen jälkeen olin jonkin aikaa aika järkyttynyt tapaamisessa olleesta henkilöstä, joka kokee asiat aivan eri tavalla kuin minä ja tehnyt päätöksiä sen mukaan. Pohdittuani järkytystä tovin kuitenkin tajusin, että miksi ihmeessä järkytyin niin pahasti, eihän se ole minulta pois jos joku kulkee aivan täysin eri polkua kuin minä...

Esikoinen on toipunut loistavasti ihmeellisestä infektiostaan. Kolme kertaa päivässä joutuu vielä ottamaan antibioottilitkuaan, mutta koulussa on hienosti pystynyt olemaan jo tiistaista asti. Diagnoosi oli siis "määrittämätön kuumetauti".

Huomenna lähdemme koko perhe etelänmatkalle. Lähdemme kuuden ihanan eläkeläisen kanssa Viroon päiväristeilylle! Ei voi olla muuta kuin mahtava reissu edessä!