TT-kuvaukset menivät oikein hyvin viime torstaina. Jodi ( jonka jouduin juomaan kuvausta edeltävänä iltana) maistui yhtä pahalta kuin keväälläkin, ja samanlainen lämmin olo koko kehoon tuli varjoaineesta, jota sain suoneen kuvausten yhteydessä. Tällä kertaa osasin arvostaa makaamista TT-kuvauksissa pehmeällä mukavalla alustalla, toisin kuin ensimmäisellä kertaa keväällä. Nyt takana on viisi viikkoa sädehoitoa, makaamista kovalla epämukavalla alustalla, TT-kuvaukseen olisin voinut nukahtaa.

Kovat säryt päässä, selässä ja siellä sun täällä ovat vaivanneet nyt sen verran, että en ole jaksanut istahtaa tietokoneelle kirjoittelemaan blogia. Särkylääkkeet ei enää poista särkyjä samalla tavalla kuin pari viikkoa sitten ja tuntuu kuin mielikin välillä olisi ihan maassa kun säryiltä ei saa rauhaa. Pakko myöntää, että lähipäivien aikana olen vähän jo alkanut jännittämään ylihuomisia TT-kuvauksen tuloksia. Vaikka kuinka yritin psyykata itseäni, etten jännitä, että TIEDÄN, ettei kuvauksista löydy mitään vakavaa, niin kuitenkin on nyt ajatuksiini eksynyt se inhottava pelko kummittelemaan. Uskon vahvasti edelleen, että syy särkyihin on hormonaalinen, että nuo hormoonilääkkeet ovat kipujen aiheuttajat jollain tavalla ja pääsen säryistä kun lääkäri vaihtaa lääkkeet joihinkin muihin. MUTTA...silti olen tietenkin käynyt pienessä päässäni läpi kauhukuvia syövän levinneisyydestä. Olen nähnyt painajaisia niin nukkuessani kuin hereillä ollessanikin torstaisesta puhelusta, jossa kerrotaan, että "valitettavasti TT-kuvauksissa huomattiin, että syöpä on päässyt leviämään luustoon ja se aiheuttaa kipusi". 

Tekee mieli vetää itkupotkuraivarit. Saako äitikin vetää itkupotkuraivarit eteisen lattialle jos siltä tuntuu? Olisi ihana päästä jonnekin keskelle erämaata huutamaan niin kovaa kuin ääni kantaa.

Arki on rullanut eteenpäin kivuista huolimatta. Kaikki kolme lasta ovat tällä hetkellä kipeinä; esikoinen ja keskimmäinen flunssassa ja kuopus vatsataudissa. Tämäkin päivä jouduttiin siis viettämään kokonaisuudessaan neljän seinän sisällä. Leipominen, askartelu ja lastenohjelmien katselu ovat siis olleet pop tänään.