Takana on mahtavan kiva tapahtumarikas viikonloppu! Kävimme mm. lapsimessuilla. Lapsimessuilla oli karuselli, pomppulinnaa, pallomerta, askartelua ja mm. viihdyttäviä konsertteja. Lapset viihtyivät ja kyllä äitikin, vaikkakin kohta kolme vuotta täyttävän itkupotkuraivarit väenpaljoudessa eivät kuulu minun lempijuttuihini. Tamofenin aiheuttamat kuumat aallot ovat lastenleikkiä verrattuna siihen inhottavaan kylmään hikeen, joka puskee päälle kun tekee kaikkensa rauhoittaakseen uhma-ikäistä yleisellä paikalla.

Suurimmalta osin messukäynti sujui kuitenkin ongelmitta. Esikoinen voitti Afrikan tähden MM-turnauksen semifinaaleissa, hävisi tosin finaalissa, mutta sai muistoksi hienon Afrikan tähti -mukin. Hattaraa piti välttämättä saada, mutta ei siitä jaksettu syödä kuin puolet. Kirjastobussissa lapset kuuntelivat sadun ja vauvanruokakojulla askartelivat magneetteja purkkien kansista.

Viikonlopun aikana esikoinen kävi myös yökylässä hyvän ystävänsä luona. Oli kuulemma ollut mielettömän kivaa. Olivat ystävän kanssa käyneet virpomassa aamupäivällä. Palkkiosaalis oli huimaavan suuri kun vielä illansuussa kävivät pikkuveljen kanssa samassa rapussa asuville naapureillemme virpomassa. Tiimarin mentyä konkurssiin ei vaan mistään meidän lähellä olevista kaupoista löytynyt höyheniä virpomisoksiin, mutta sen verran suurella rakkaudella ja vaivalla esikoinen ja keskimmäinen oksia koristelivat, että kyllä niistä hienoja tuli ilman höyheniäkin. Ainakin hyvin persoonallisia.

Flunssasta ovat kaikki muut perheenjäsenet paitsi nuorin kutakuinkin tervehtyneet. Kuopuskin on tervehtymässä, mutta omaan rauhalliseen tahtiinsa. Antibioottikuuri käytiin hakemassa korvatulehdukseen ihanalta lääkäriltä omasta terveyskeskuksestamme, olo alkoi heti helpottua pikkuisella. Toivottavasti nyt saisimme olla täysin terveitä pidemmän ajan kuin pari päivää, pääsiäiseksikin suunniteltu kaikenlaista kivaa ohjelmaa.

Luin jotain todella lohduttavaa internetin ihmeellisessä maailmassa äsken (kemikaali Cocktail ja aihe veriryhmäkohtainen ruokavalio). O- ja B-veriryhmillä on paremmat mahdollisuudet selvitä rintasyövästä! Jess! En tiedä kuinka paljon uskon tuohon veriryhmäkohtaisiin dieetti-teoriaan, mutta tuo oli oikein lohduttavaa lukea.