Saamattomuudestani johtuen on nyt kulunut ihan liian pitkä aika viime kirjoituksesta.

Miehellä ollut tämä viikko talvilomaa ja siitä olemme koko perhe nauttineet mm. risteilyllä. Varasimme risteilyn ennen joulua lahjakortilla ja bonuspisteillä, saimme oikein kivan perhehytin. Risteily oli kaikinpuolin onnistunut, vaikkakin yöunet jäivät aika vähäisiksi kuopuksen takia, mutta niin ne olisivat myös kotona jääneet yhtä vähäisiksi.

Miehen talviloman aikana kävimme myös ensimmäistä kertaa yhdessä perheenä uimahallissa kuopuksen syntymän jälkeen. Ennen kuopusta meillä oli tapana hyvinkin säännöllisesti käydä lasten kanssa polskuttelemassa. Leikkausten jälkeen sekä sädehoidon aikana ja jälkeen on uiminen uimahalleissa ollut kiellettyjen asioiden listalla, oli siis erittäin pitkään odotettu uintireissu josta koko perhe nautti. En käyttänyt suihkutiloissa uimapukua, vaan ihan alasti arpineni kuljeskelin ympäri pukuhuonetta ja suihkutiloja (ennen uima-altaille menoa puin toki uimapuvun sekä "uimatissin", eli uimaproteesin ylleni). Uimahallissa oli aika paljon väkeä, mutta en huomannut, että yksikään ihminen missään tilanteessa olisi katsonut minua ja arpeani pidempään. Ei minullakaan kyllä usein ole suihku- ja pukutiloissa ole tapana tarkkailla muiden naisten arpia, että en kyllä tiedä miksi olen yllättynyt huomion vähyydestä omalla kohdallani.

Inhimillinen tekijä -jakso, jossa sain kunnian olla vieraana tuli televisiosta 24. päivä tammikuuta (nähtävissä vielä Yle Areenassa), ja se on kerännyt paljon positiivistä palautetta. Kiitos! Ollessani Herceptin-tiputuksessa tällä viikolla kohtasin naisen, joka katseli minua pitkään ja tokaisi sitten "sähän oot teeveestä tuttu!". Kohtaaminen oli mulle erittäin piristävä, positiivinen julkisuus tuntuu mukavalta, en sitä kiellä. Nautin siitä, oikeana linssiludena! Voi kuinka hauskaa olisi, jos esiintymisiä olisi tiedossa lisää!

Kuopus päätti minun puolestani, että tämä kirjoitus jää tähän, mutta toivon mukaan ihan lähiaikoina lisää. Oksentelevan ja ripuloivan vauvan kanssa toivotellaan vanhoille ja uusille blogin lukijoille onnellista helmikuun alkua!