huhuh, mikä hienon hieno tunne se olikaan kuulla, kun lääkäri kertoi eilen, ettei TT-kuvauksista löytynyt mitään syöpään viittavaa! Kovasta psyykkamisesta huolimatta kun kuitenkin viime metreillä alkoi tulosten saanti ahdistavan paljon jännittämään.

Kivut ja säryt siis johtuvat todennäköisesti hormoonilääkityksestäni (Tamofen + Zoladex), mutta lääkäri eilen puhelimessa sanoi, ettei niitä mihinkään muuteta tällä hetkellä. Munasarjojen poiston jälkeen voidaan lääkitystä miettiä uudelleen. Nyt olen siis entistä enemmän alkanut odottaa tuota munasarjojen poistoa innolla...tulisipa se kutsu sinne äkkiä! Kyllähän minä sen ymmärrän, että lääkkeiden sivuoireet pitää punnita tarkkaan hyötyjen kanssa. On tämä nykyinen kipu sellainen, että pystyn sen kanssa elämään, enkä vielä uskaltaisi viskata lääkkeitä nurkkaan, mutta en tiedä miten pöpi olen, jos joudun tällaisten kipujen kanssa viisi vuotta elämään...

No nyt ei ole aika synkistellä ja voivotella, vaan hyvien uutisten juhlimisen aika! ihana ystäväni naapurista toi kakun eilen ja ajattelin nyt lasten nukahdettua mennä popsimaan jääkaapista kakun jämiä.