Eilen aloitin aamuni koko vartalon tietokonetomografialla. Edellisenä iltana sain "nauttia" jodilitkua kotona ja ennen toimenpidettä jodia tarjottiin lisää "nautittavaksi". Jodi aiheuttaa minulle tosi pahan olon, tuli mieleen alkuraskauden pahoinvointi. Suoneeni laitettiin (kun suoni muutaman yrityksen jälkeen vihdoin löytyi...) varjoainetta kun makasin selälläni kuvausmasiinassa. Aine sai aikaiseksi aika inhottavalta tuntuvan lämmön tunteen, ensin kaulalla (tunsin tukehtuvani) ja sen jälkeen hmm no genitaalialueella (tuntui kun olisin pissannut housuihini...), mutta onneksi edellä mainitut fiilikset eivät kestäneet kuin noin minuutin. 

Illalla oli vielä aika paha olo, mutta ei siitä ehtinyt välittää vauvan kiemurrellessa vatsavaivoissa. Mä voisin niin mielelläni ottaa nuo vatsavaivatkin mielummin itselleni tämän kaiken päälle jos vaan voisin. 

Tänään oli vuorossa sydämen gammakuvaus. Taas sain radioaktiivistä litkua suoneeni, ja taas kerrottiin vasta pistämisen yhteydessä, ettei lasten lähellä saisi olla loppupäivän aikana. Laitoin informaatiopuutteesta tällä kertaa kirjallista palautetta. Kyllä tällaisten toimenpiteiden saatekirjeissä pitäisi ehdottomasti lukea selvästi tästä säteilyvaarasta, että kaikenlaiset äidit, mummit, vaarit, päiväkotityöntekijät, puistotädit sun muut voisivat varautua!!!

Gammakuvaus oli aika pitkälle samanlainen kuin maanantainen luustokartoitus, kesto vaan pidempi, eikä laite liikkunut päästä varpaisiin vaan pysyi paikoillaan. Tälläkin kertaa taustalla kuvauksissa soi radio Sun ja uskokaa tai älkää taas mm Westlife'n Mandy kappale! vanhana Wetlife fanina tämä ei haitannut minua laisinkaan,

Nyt on levinneisyystutkimukset kaikki takana, ei muuta kuin jännittämään tuloksia. Jännittäminen on tosin todella lievä sana. Pullo skumppaa kyllä juodaan miehen kanssa jos tutkimuksissa ei syövän levinneisyyttä löydetä.

Huomaan, vaikka olen jo 2 vuotta putkeen saanut nukkua hitsin huonot yöunet (taapero kun ei oikein vieläkään ole ymmärtänyt nukkua ihmisten tapaan) niin lähiviikkoina on tullut nukuttua ihan ennätyshuonosti. Miksi miksi miksi ne kaikki inhottavimmat ajatukset valtaa mun aivot aina öisin? Unta ei tosin paranna tuo vauva, joka heräilee sanoisinko lievästi "aika usein" yön aikana. Olo on etenkin aamusta aika titityy, mutta niin todennäköisesti olisi ilman the tautiakin, nyt toi titityy-fiilis vaan korostuu entisestään.