VAU, sadas blogi-kirjoitus! Nyt pitäisi siis keksiä jotain oikein fiksua kirjoitettavaa, eikö...?

Olen todella kiitollinen tästä blogista. Kirjoittaminen on selvästi ollut minulle yksi tärkeimmistä, ellei tärkein terapiamuoto tämän syöpämatkani aikana. Aluksi aloin kirjoittamaan ajatuksena, että olisi itselle vaan hyväksi saada ajatuksia jäsennettyä. Pian ymmärsin kuitenkin, että kun julkaisen kirjoitukseni voivat lähelläni olevat ihmiset paremmin pysyä kartalla missä mennään. Heti sen ajatuksen saatuani tajusin, että joku tuntematonkin saattaa haluta lukea kirjoituksiani, ymmärtääkseen paremmin oman läheisen elämäntilannetta tai saadakseen vertaistukea, tietoa, ettei ole yksin pelkojensa kanssa. 

Rakastan kirjoittamista. Pitäisi löytää enemmän aikaa arjenkin keskeltä kirjoittaa, se tekee hyvää, se tekee minut onnellisemmaksi.

 

Sadannen kirjoitukseni kunniaksi, olen päättänyt järjestää arvonnan! Kommentoi tätä kirjoitusta kertomalla mikä sinun mielestäsi on blogini paras kirjoitus. Kommentoi nimimerkillä, jotta puolueettomuus varmasti pysyy, näin kaikki voivat osallistua, myös tuttuni. Voittaja arvotaan tasan viikon päästä, eli 15.2. Voittajan palkinto on vielä hieman auki (nyt saa ne tuhannet sponsorit, jotka odottaneet tilaisuuttaan ottaa yhteyttä?), mutta ainakin kahvipaketti ja kauniit servietit saa voittaja... ja todennäköisesti kirjan myös...