Me kävimme tänään ostamassa uudet sisarusrattaat pojille!!! siis ihan upouudet! Mä en ole eläissäni ostanut uusia rattaita/lastenvaunuja, aina käytettynä hankkinut kaikki lasten rattaat ja vaunut... ihan mielettömän ihanaa oli marssia lastentarvike liikkeeseen sisään ja valkata mieleiset, heittää lahjakortti tiskiin ja marssia ulos superhyperhienojen Emmaljunga twin nitro vaunujen kanssa. Mä en voi uskoa tätä homma todeksi oikein vieläkään vaikka tuon lahjakortin sain käteeni perjantaina jo.

Aloitetaan jostain suunnilleen alusta siis; kun keskimmäinen pentumme syntyi oli hän tissillä kiinni etenkin iltaisin jopa kolmekin tuntia putkeen ja olin lähestulkoon tulossa hulluksi asian kanssa. Mua ärsytti suunnattomasti netin keskustelupalstat kuten kaksplus sivuston ja facebookin mamma -ryhmät kun niissä vaan mollattiin vertaisia, enkä tuntenut löytäväni vertaistukea mistään juuri silloin illan tylsimpinä hetkinä...no, minäpä perustin sitten facebookin oman ryhmän, johon eri kautta alkoi liittymään jäseniä. Ryhmässä on näin lähes kaksi vuotta perustamisesta vieläkin todella hyvä henki, siellä kannustetaan, lohdutetaan ja iloitaan yhdessä. Olen ryhmän kautta tutustunut myös "livenä" ihaniin ihmisiin, mutta välillä unohdan, että suurinta osaa ryhmän jäsenistä en ole ikinä kasvotusten tavannut, niin paljon on tullut jaettua kaikenlaisia asioita, että ryhmän jäsenet suurin osa tuntuu paljon läheisemmiltä kuin mitä he ihan faktisesti facebookin ulkopuolisessa elämässä ovat.

Tästä ryhmästä koostuva reilu viidenkymmenen hengen jengi oli sitten kerännyt kasaan lahjakortin lastentarvike liikkeeseen, jotta me saisimme hankittua uudet sisarusrattaat! "Fyysinen työ tilanteessasi tehdään yksin, mutta sinulla on monta ystävää, läheistä ja saman kokenutta, jotka haluavat olla hengessä mukana, tukea ja auttaa tavalla tai toisella. Koska asiat eivät aina mene "niin kuin Strömsössä" ...on tässä lapsuudenystäväsi ja perustamasi ryhmän äitien ajatus konkreettisesta myötäelämisestä, tukemisesta ja halusta auttaa" -muunmuassa luki kauniissa kortissa, joka tuli lahjakortin kanssa. Uskomatonta. Mielettömän ihanaa. Vau. En voi siis tosiaan vieläkään uskoa tätä todeksi! Ihan käsittämättömältähän tää tuntuu. 

Huomenna pääsee sitten pojat ensimmäistä kertaa uusien rattaiden kyytiin! jeeeee!!!!