Kaikenlaista voi koti-äidin arjessa tapahtua, joka saa myöhästymään leikkipuiston perhekahvilasta. On "lähtökakat", jotka ovat lähes kaikille äideille tuttuja (lapsi tai lapset päättävät kakata juuri siinä vaiheessa kun kengätkin on saatu lapselle jalkaan ja kodin ulko-ovi melkein avattu). On viime hetkellä vaatteiden vaihto puklaamisen takia (todennäköisesti lapsen JA omat vaatteet vaihtoon). On erilaiset kriisit lähtötilanteessa, kuten ne pakolliset tönäisyt ja hiuksista repimiset sekä muut sisarusrakkauden ilmeentymät. On uhma-ikäisen kanssa neuvottelut säänmukaisesta vaatetuksesta (esim niitä kangastossuja kun ei äidin mielestä kannata laittaa talvella jalkaan, mutta uhma-ikäisen mielestä ne on ainoat jalkineet mitkä hän voisi edes kuvitella käyttävänsä).... Todennäköistä on, että nämä kaikki edellämainitut tapahtuvat suunnilleen samanaikaisesti.

JA sitten on niitä kertoja kun äidin tissi hajoaa ja äidin pitää käyttää internetin ihmeellistä maailmaa apunaan löytääkseen numeron paikkaan, josta äiti saa uuden tissin hajonneen tilalle. 

Proteesi siis on alkanut purkautumaan saumoistaan ja proteesia puristettaessa (niin, kuka nyt sitä puristelisi ja miksi sitä nyt pitää mennä puristelemaan? no koska pitihän mun nyt ihan tieteellisistä syistä katsoa mitä tapahtuu...) ulos tulee sellaista hassun näköistä mönjää...

Sain onneksi ajan ensi viikolle sellaiselle päivälle, että lastenhoito onnistuu. Onneksi myös tämä tissin hajoaminen menee mun käsittääkseni "takuun piikkiin", eli saan uuden proteesin hajonneen tilalle maksutta.

Huomisesta olen aika innoissani. Olen menossa Monokini -valokuvanäyttelyyn ihanan vertaissiskoni kanssa, lisää siitä myöhemmin tällä viikolla!