Ihanat pari päivää mökillä takana. Säät suosivat ja hyvistä ruuista sekä seurasta saatiin nauttia "täysin rinnoin" (hihhiii) kauniissa saaristossa.

Ensimmäisten lomapäivien aikana olemme myös tavanneet ystäviä, ulkoilleet ja kävimme tänään Eläintieteellisessä museossakin.

Huomenna heti aamulla edessä peruukin sovitus. Jännää! Esikoinen ilmoitti heti tästä kuultuaan, että hän kyllä tulee sinne peruukin valitsemiseen mukaan, "ettei mamma valitse jotain kaljua peruukkia" kun kuulemma "mammasta ei ikinä tiedä". Esikoinen myös uskoo, että ellei hän tule mukaan, saattaa käydä niin, että äitinsä tulee Pelle Hermannin näköisenä peruukkiliikkestä kotiin...

En tiedä vielä kuinka paljon tulen peruukkia käyttämään, nuo huivitkin kun ahdistaa näin helteillä, mutta onhan se loistavaa ja hienoa, että minulle annetaan tuollainen veloituksetta. Jos olisin edustustetävissä tai vastaavissa töissä, käyttäisin todennäköisesti peruukkia enemmän, olisin tottakai myös hankkinut peruukin jo paljon aikaisemmassa vaiheessa, mutta vaikka "työtehtäväni"  kyllä kuuluu asiakaspalvelu ovat nuo "asiakkaani" minun omat kolme 0-6 -vuotiaat... 

Jännää jokatapauksessa! Ei sitä ihminen kovin usein tällaisiakaan kokemuksia saa! Aion luottaa peruukkiliikkeessä ammattilaisiin, mulla ei oikein ole minkäänlaista visiota siitä, millaisen härpäkkeen haluan koristamaan päätäni, kyllä ne siellä liikkeessä osaavat nähdä minkä mallinen ja värinen peruukki juuri minulle sopii.