Minä en kirjoita poliittista blogia.Tämän blogini tarkoitus ei ole nyt eikä tämän blogin tarkoitus ole ikinä ollut eikä tule olemaan poliittinen. Olen täysin avoin poliittisen suuntautumiseni kanssa, sen voi helposti nähdä Googlesta, Facebookista ja Twitteristä. Blogini ei kuitenkaan ole se paikka, jossa mainostan itseäni tulevana mahdollisena politiikkona. 

Tämän blogin tarkoitukset

-toimia itselleni terapiamuotona kaikissa ajatuksissa, teoissa ja hetkissä, jotka jollain tavalla liittyvät syöpään.

-toimia vertaistukena saman tai samantapaisen kokeneille

-toimia kanavana tutuille ja läheisille, jotta he ovat tienneet missä mennään kätevästi

-toimia kanavana, josta syöpään sairastuneiden läheiset ja tutut voivat löytää tietoa ja yrittää ymmärtää mitä syöpää sairastavan/sairastaneen päässä voi liikkua.

-toimia "varoittavana" esimerkkinä, muistutuksena, että kuka vaan, missä vaan elämäntilanteessa voi sairastua vakavasti

 

Viime kirjoitukseni jälkeen olen saanut paljon ikävää palautetta asioista, jotka eivät liity blogiini millään tavalla, osan jopa jouduin poistamaan (ensimmäiset kommentit, jotka jouduin tämän blogin jo reilu puolentoista vuotisen historian aikana poistamaan asiattomuuden takia). Tästä syystä halusin korostaa yllämainittuja asioita.

En ole tarkoituksella maininnut puolueen nimeä blogissani, sillä se on minusta täysin irrelevanttia. Se kallistunko vasempaan vai oikeaan ei minun mielestäni muuta kirjoituksiani tai ajatuksiani syöpään ja siihen liittyvään. En siis ole "peitellyt" tai "valehdellut" yhtään mitään poliittisesta suuntautumisestani, en vain ole kokenut, että siitä jauhaaminen kuuluisi millään tavalla juuri tähän blogiin. 

Vielä painotan sitä, että olen ylpeä mielipiteistäni, en niitä häpeä. Reippaasti ja rohkeasti saa asiallisesti esittää kysymyksiä blogin ulkopuolella livenä tai esimerkiksi seurata Twitterissä, mutta poliittinen suuntautuminen ei ole minussa kaikkea, enkä minä todellakaan ole paha ihminen. He, jotka minut oikeasti tuntevat tietävät sen oikein hyvin.

Kiitos.