Tänään kävin kuulemassa vuosikontrollini tulokset oman ihanan onkologini luona. Kysyin heti ovella, että onhan hyviä uutisia, onkologi hymyili ja sanoi, että on on. Huhuhh ja syvä helpotuksen huokaus! Mitään syöpään viittaavaa ei TT-kuvissa näkynyt. Sain siis syövästä puhtaat paperit ns käteen.

Tänään selvisi myös mieheni työpaikan yt-neuvotteluiden tulos, ketkä joutuvat lähtemään ja ketkä saavat jäädä. Mies sai pitää työpaikkansa, toinen syvä helpotuksen huokaus! Mies on muutama vuosi sitten saanut lähtöpassit yt-neuvottelujen päätteeksi toisesta työpaikasta, joten osasimme jännittää ja hyvinkin selvästi kuvitella mitä lähtöpassit olisi tällä kertaa vaikuttanut meidän arkeemme.

Kaksi siis erittäin hyvää uutista tänään vauhdikkaan keskimmäisemme syntymäpäivänä. Ihanaa ihanaa! tätä helpotuksen tunnetta on vaikea kuvailla. Kiitos sydämellisesti kaikille teille tutuille ja tuntemattomille, jotka olette jännittäneet kanssamme ja nyt iloinneet hyvistä uutisista!

Nyt olen taas täysin vapaa suunnittelemaan ja toteuttamaan asioita, joita vähän laitoin jäihin kun tulosten odottelu jännitti niin kovasti. Joulukuiset 30-v juhlat pitää suunnitella ja ainakin lähiaikoina varata se juhlapaikka. Se  työpaikkakin olisi aika kiva, mutta ehkä tässä nyt kituutellaan rahallisesti vielä kesä, kun niistä parista paikoista jonne hakemus lähti ei ole kuulunut mitään. Äkkiäkös mä kesän aikana kirjoitan bestseller romaanin ja rikastun hirveän hirveän paljon... se olisi kyllä aika kiva... pitäiskö heti ottaa kynä kauniiseen käteen...