Eilen olin vieraana MTV3 kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa. En ole ennen ollut suorassa lähetyksessä, joten en aivan syyttä jännittänyt esiintymistä etukäteen aivan possuna. 

Saavuin studiolle puoli tuntia ennen esiintymistäni (aikaisemmin olisi tarvinnut mennä jos hiuksia olisi enemmän päässä kun olisi pitänyt meikkauksen lisäksi varata aika kampauksen tekoon -yksi hyvä juttu taas tässä nykyisessä erittäin lyhyessä hiustyylissä) ja pääsin suoraan meikattavaksi. Meikkaaja oli sen verran mukava, että huomasin jännityksen vähenevän kun siinä höpöttelin kaikenlaista samalla kun tämä ammattilainen loihti hienon meikin kasvoilleni. Ja siis voitteko kuvitella, meikkaaja laittoi myös vahaa hiuksiini!! Siis minulla on jo niin pitkä sänki päässäni, että meikkaaja näki parhaaksi laittaa vahaa estämään sähköisyyttä! Jee!

Meikkauksen jälkeen ajattelin katsomatta kelloa, että tässä nyt sitten hetken ehdin istahtaa jännittämään, mutta samalla hetkellä ohjelman juontaja Jesse Kamras tuli esittäytymään ja kävelimme sisään kameroiden eteen sohville istumaan. Juontaja Jesse Kamras vaikutti ihanan empaattiselta ja aidolta ihmiseltä. Jännitys taisi hävitä sillä hetkellä kun Kamras alkoi esittämään kysymyksiä ja minä keskityin vastaamaan niihin, sen sijaan, että olisin keskittynyt miettimään miltä vatsamakkarani nyt näyttävät istuessani tässä sohvalla kameroiden edessä.

Voin kirkkain silmin väittää, että nautin esiintymisestäni täysin rinnoin (hahaa, rakastan käyttää tuota "rinnoin" sanontaa nykyään). Minulla oli todella hauskaa, se oli hieno kokemus ja vau, sehän meni oikein hyvin! Oikein harmitti, kun en saanut jäädä sohvalle juttelemaan pidemmäksi aikaa! Hakeekohan joku televisiokanava (jolla yhtä mukavan tuntuiset sohvat) juontajaa johonkin asialliseen ohjelmaan, jossa saisi höpötellä mukavia...?